AKTUELNO

I ovo nedeljno popodne rezervisano je za aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima u najgledanijoj emisiji "Premijera-Vikend specijal" od 14 časova na TV Pink.

Priča o turbulentnom privatnom životu pop zvezde Jelena Karleuše se nastavlja, posebno otkako se iz Kine vratila u Beograd. Dešavanja u njenom životu i dalje su glavna tema, a nove detalje skandala koji je uzdrmao region, gledaoci će imati priliku da vide u "Premijera-Vikend specijalu".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su vezu u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", a kako su njihov odnos prethodnih dana narušavale sve češće svađe, to je dovoljan povod za razgovor sa njegovom majkom Nedeljkom Nedom Miljković. Zbog čega je napustila Brus u kom živi, gde trenutno boravi i šta zaista misli o Luninoj i Markovoj vezi i svađama, otkriva ovonedeljna emisija "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Da na estradi, pored rivaliteta mogu postojati i prava prijateljstva, dokaz su javne ličnosti koje su postale kumovi. U ovonedeljnom "Premijera-Vikend specijal" gledaoci će saznati koja su to javna, ali i tajna estradna kumstva.

Iako strane i domaće zvezde često ističu koliko im znači podrška fanova, neretko su žrtve fanatizma onih najzagriženijih. Gde je granica izmedju fanova i fanatika i obožavaoci kojih zvezda su spremni na najluđe postupke, otkriva ovonedeljna "Premijera-Vikend specijal".

Pripreme za regionalnu smotru "MAC" donose nove konflikte, a o čemu se radi, otkriva emisija "Premijera-Vikend specijal". Sa druge strane, nakon kontoverzne duetske pesme sa reperom Surilom i Jelenom Karleušom, o novom projektu uživo u najgledanijoj emisiji o poznatima govori Aleksandar Milić Mili.

Foto: TvPink Printscreen

Zoki Šumadinac je pesmom "Autotune" pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama i postao prava internet senzacija. Zbog čega je ovakav fenomen dobio pažnju ne samo internet zajednice, već i medija, istražuje emisija "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još jedno uzbudljivo popodne, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 27. januara uživo od 14 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Premijera-Vikend specijal

'