AKTUELNO

U novoj epizodi autorske emisije Lava Pajkića, "Kontravizija", koja će se emitovati u nedelju od 19:15 časova na TV Pink gost će biti Kristina Kija Kockar, pevačica, pobednica prve sezone "Zadruge" i članica pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars".

Kristina će sa Lavom Pajkićem razgovarati o aktuelnim temama i dešavanjima u njenom poslovnom, ali i privatnom životu.

Posle tri uspešne pesme, Kristina priprema čak dve nove numere koje će objaviti u narednom periodu. Kako je najavila na svom Instagram profilu, jedna od ovih pesama će najverovatnije biti snimljena i na engleskom jeziku, a da li misli da će postići uspeh kao i sa prethodnim pesmama i da li teži karijeri van granica naše zemlje, otkriće u ovonedeljnoj "Kontraviziji".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

S obzirom na to da je već dva meseca stalni član žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", Kockareva će ispričati kakva iskustva nosi sa svakog snimanja i da li joj prija rad sa mladim talentima.

Iako se u medijima pisalo da se Kristina ne slaže dobro sa ostalim članicama žirija - Gocom Tržan, Natašom Bekvalac i Leontinom Vukomanović - njih četiri su to demantovale odlaskom na večeru. O tome kako se provela na večeri sa koleginicama iz "Pinkovih zvezdica - All Stars" i kakav je zaista njihov odnos iza kamera, Kristina će govoriti ove nedelje u emisiji "Kontravizija".

Foto: Printscreen Instagram

Nezaobilazna tema u razgovoru biće i njen trenutni odnos sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem, s obzirom na to da je nedavno iznela određene tvrdnje o njegovom seksualnom opredeljenju.

Kako je proteklih dana glavna tema skandal u čijem centru se našla Jelena Karleuša, Kristina će u "Kontraviziji" komentarisati sve što se dogodilo poznatoj pevačici. S obzirom na to da se u medijima pisalo i o njenim privatnim snimcima, Kristina će kod Lava Pajkića otkriti da li poseduje takve fotografije i snimke, kome ih je slala i da li se pribojava da bi njen bivši suprug Sloba to mogao da obelodani u javnosti.

Foto: Pink.rs

Ne propustite novo izdanje emisije "Kontravizija" u nedelju 27. januara od 19:15 časova samo na TV Pink!

Pink.rs

#Kontravizija

'