AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju od 22 časa na televiziji Pink.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice-All Stars" i večeras od 22 časa donosi spektakularne nastupe, početak petog kruga i novu temu - ovog puta, naše zvezdice imaće mogućnost da biraju svoje omiljene numere, jer je tema slobodna.

U ovonedeljnoj emisiji žiri je i dalje u izmenjenom sastavu jer je na mestu Goce Tržan i dalje muzički producent Marko Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, glavna dešavanja ostavljena su za veliku scenu "Pinkovih zvezdica-All Stars", a naši najbolji takmičari potrudiće se da vam prirede noć za pamćenje.

Ali, ono što se dešava na sceni nije jedino što će vas oduševiti. Pinkove zvezdice spremile su iznenađenje za svoju drugaricu, koje ona nije očekivala.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Večeras ćete gledati nastupe Bojane Radovanović, Eme Simonović, Davida Radosavljevića, Valentine Mec, Teodore-Tare Stojanović, Tome Milovanovića, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića. Nema sumnje da će oni napraviti pravu zabavu na sceni te večeras od 22 časa obavezno budite uz TV Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'