AKTUELNO

Kako kaže, nisu tačni navodi da ima problem sa ostalim kolegama iz najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Članica žirija aktuelne sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars" Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Kontrvizija" Lava Pajkića. Ona je tom prilikom govorila o brojnim temama vezanim za njen posao, ali i o svom žiriranju u ovom popularnom muzičkom takmičenju.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je Kiju upitao da li su tačni navodi da je svojevremeno bila u sukobu sa ostalim članicama žirija, Leontinom Vukomanović, Gocom Tržan i Natašom Bekvalac i da su među njima jako zategnuti odnosi, našta se Kristina nasmejala i rekla:

Nema nikakvih svađa, sada smo skoro bile i na večeri nas četiri. Zaista sam uživala i dogovorile smo se da to bude neki ritual i čujem se sa njima. Sa Leontinom ću održati i koncert. Stvarno sam se povezala sa njima, pogotovo posle te večere kada smo podelile neke zanimljive situacije. Nema zle krvi, daleko od toga, šta više zaista smo jako bliski - ispričala je Kija.

Ovoj večeri nije prisustvovao Milan Stanković, zbog toga što je ovo bilo, kako Kija kaže žensko veče. Ovom izjavom Kristina je stavila tačku na spekulacije o tome da među članovima žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ima sukoba.

PROČITAJTE JOŠ: I TOKOM PRVE TRUDNOĆE JE IMALA VELIKIH PROBLEMA: Nikolina Kovač ne može da dobije drugo dete zbog zdravstvenog stanja?

Pink.rs

#Kontravizija

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezdice - All Stars

'