AKTUELNO

Folkerka o emotivnom statusu, bivšem suprugu i duetskoj pesmi sa Džejem.

Pevačica Mina Kostić već godina je razvedena od svog supruga Igora X, sa kojim ima i ćerkicu. Ona je ispričala u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem, ali i da li među njima nekada dođe do svađe.

Igor i ja smo u dobrim odnosima, on dolazi i uzima Anastasiju i ona je jedno srećno dete. Provodi vreme sa njom kad god hoće. Sporečkamo se mi normalno, ali u principu sve funkcioniše kako treba, najbitnije je da deca ne trpe. Muškarci su ljubomorni i zavidni na današnje žene koje su sposobne i jake. Ne znam zašto je to tako, ali to je istina. Prošla sam to maltene sa svakim muškarcem - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Mina je ispričala i kakav je njen trenutni emotivni status, ali i to da se posvetila religiji.

Uvek sam. Imam puno prijatelja oko sebe koji me obožavaju, ali i udvarača. Srce sam predala Isusu Hristu, on me nikada neće prodati, a za muškarce čekam pravu priliku. Izazova uvek ima, đavo nikad ne spava, ali sad sam starija, mogu da osetim ko je kakav i ko je sa mnom zbog čega. Meni ne treba ništa, apsolutno sam ispunjena. Treba mi samo neka sigurna luka i neki muškarac koji će da lupi šakom o sto i bude pravi muškarac. Taj se još uvek nije pojavio, ali nadam se da hoće i da će Isus da mi usliši molitve - ispričala je Kostićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina bi uskoro trebala da izbaci novu, duetsku pesmu sa Džejem, a istakla je da joj je lako da sa njim sarađuje jer je talentovan i muzikalan. Folkreka je govorila i odnosima na estradi i da li ima tenzije među kolegama.

Naučila sam šta je estrada. Mnogo sam više ojačala, ranije sam mnogo verovala ljudima. Shvatila sam da ljudi rade jedno, a pričaju drugo i da treba da gledaš sebe i da ideš dalje. Sa svima sam super. Izdešavalo mi se mnogo stvari, ali što te ne ubije, to te ojača. Stvarno se ničega ne plašim, a imam zato prijatelje sa kojima se družim i preko 20 godina, ali koji naravno nisu sa estrade. Sve se to dovelo na svoje, sve se očistilo i to se vidi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miu Borisavljević hteli da izbace iz OSNOVNE ŠKOLE, razlog će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Pink.rs

#Džej Ramadanovski

#Mina Kostić

'