AKTUELNO

Pevač ne krije da je uzbuđen zbog toga što će uskoro postati otac.

Mladi pevač Miloš Vujanović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja sa svojom izabranicom Zlatom, ćerkom Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša. On je u emisiji "Premijera" ispričao da li je teško za taštu i tasta imati tako velike zvezde i u kakvim je odnosima sa njima.

Nije teško, zašto bi bilo. Veoma je lepo imati tako velike zvezde za tasta i taštu. Oni su roditeljski nastrojeni prema meni, iskreno razgovaramo, kao prema sinu, ako može tako da se kaže. Imamo jako lepu konverzaciju i dosta stvari može da se nauči od njih - kaže Miloš.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bi za manje od dva meseca trebalo da postane otac, Miloš je otkrio i da li se priprema za tu ulogu i kako se oseća.

Osećaj je fenomenalan, prvi put u životu postajem tata i mislim da to čovek stvarno mora da doživi. Osećaj je prelep - oduševljeno ističe Vujanović i dodaje da njegova izabranica nije zahtevna trudnica:
Zlata je super, ima nekih situacija, ali to je stvarno ništa. Trudna žena, nervozica, mi pretrčimo preko toga. Trudimo se da budemo pozitivni i super - ispričao je pevač.

Da li Miloš sa svojim tastom Kemišem radi i na svojoj muzičkoj karijeri i pesmama, pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: PALO POMIRENJE?! Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović PONOVO ZAJEDNO? (FOTO)

Pink.rs

#Miloš Vujanović

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Premijera

#Zorica Brunclik

'