AKTUELNO

Stanija je odlučila da okrene novi list kad je reč o odnosu sa Đoganijevom.

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je nakon kratke medijske pauze rešila da se u velikom stilu vrati na male ekrane. To je učinila gostovanjem kod Ognjena Amidžića, ali joj je ekipa najbržeg portala Pink.rs postavila nekoliko pitanja pre svih.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Dok se opuštala pred snimanje emisije, postavili smo joj pitanje koje se ticalo njene nekadašnje cimerke Lune Đogani sa kojom je imala nedefinisan odnos. Njih dve su se družile, ali su nekoliko puta ušle u žestoke rasprave. Ipak, nakon što je Luna obelodanila svoja osećaja prema Marku Miljkoviću, Dobrojevićeva je na sva usta hvalila Lunin izbor, ali i Marka kao osobu.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Luna i Marko su mi preslatki. Izabrala je najbolje što je tamo mogla da izabere. On je tako staložen i može da je vodi kako bi se ona pokazala u najboljem svetlu ovog puta - prokomentarisala je Dobrojevićeva odnos Lune i Marka.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Pročitaj više: MOŽDA JOJ OPROSTIM... Vladimir Tomović se JAVIO UŽIVO u emisiji i otkrio da li će se pomiriti sa Stanijom! (VIDEO)

Da li će Stanija ponovo kročiti na najluksuznije imanje u Srbiji i kako će se ukoliko se to dogodi razvijati odnos sa modnom blogerkom ostaje nam da saznamo.

I. Radulović

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'