AKTUELNO

Aleksandra potiče iz muzičke porodice!

Aleksandra Kovač važi za jedan od najboljih vokala pop muzike na našim prostorima. Pevala je najpre u grupi "K2", sa rođenom sestrom Kristinom Kovač, da bi kasnije nastavila samostalno da gradi svoju karijeru. Ćerka je čuvenog kompozitora Kornelija Kovača.

Foto: Printscreen Youtube/Wikipedia

Aleksandra potiče iz muzičke porodice, pa i ne čudi što je talentovana za sve žanrove. Ona je pre svega to i pokazala na svom Instagram profilu, gde redovno postavlja video snimke na kojima peva hitove narodne muzike popot: "Umoran sam od života", "Kad ja pođoh na bembašu", "Mito bekrijo" i druge.

Ovo su zapazili i Aleksandrini pratioci, a glumica Danica Maksimović odlučila je da pozove Kovačevu u kafanu na druženje.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Aleksandra je sa sestrom Kristinom tokom devedesetih živela i u Engleskoj, kada je mnogim svetskim izvođačima pevala prateće vokale. Sestre se 1995. godine vraćaju u Beograd gde izdaju svoj prvi album.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA CARICA! Dea skinula SVE POKRETE Zokija Šumadinca! Vrištaćete od smeha zbog voditeljkinog performansa uz njegov hit Autotjun (VIDEO)

Autor: M.S.

#Aleksandra Kovač

#Instagram

#Kornelije Kovač

#Kristina Kovač

'