AKTUELNO

Potpuno drugačije "Pinkove zvezde" uskoro na TV Pink!

"Pinkove zvezde" su od 2014. godine kada su počele sa emitovanjem uspostavljen brend u regionu, a posle tri uspešne sezone, zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente, i na taj način ih objedine u ovom potpuno drugačijem šou programu.

Foto: TV Pink Printscreen

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

Foto: RTV Pink

"Pinkove zvezde" su idealan šou program za sve one koji se bave nekom vrstom umetnosti, sporta, koji smatraju da su jedinstveni, specifični, interesantni i spremni su da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom.

Ako mislite da imate sve što je potrebno da postanete nova Pinkova zvezda snimite svoj nastup ili veštinu kojom želite da se predstavite, i video uz osnovne podatke i kontakt telefon pošaljite na mejl adresu jasampinkovazvezda@pink.rs.

Foto: RTV Pink

Audicije za nove "Pinkove zvezde" biće održane u narednom periodu širom Srbije, a samo oni najbolji dobiće priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu "Pinkove zvezde".

Početak emitovanja "Pinkovih zvezda" zakazan je za mart 2019. godine, a članovi žirija koji će ocenjivati darovite učesnike, kao i voditelji, čuvaju se u tajnosti.

Foto: RTV Pink

Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se i postanite nova Pinkova zvezda.

Sve informacije o audicijama za novi šou program "Pinkove zvezde", koji će objediniti sve talente, biće uskoro dostupne na zvaničnoj Facebook stranici "Pinkove zvezde".

Autor: M. Đ.

#Audicija

#Pinkove zvezde

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'