AKTUELNO

Na vratu je imao čak i tetovažu kao popularni pevač.

U ovoj drugoj emisiji petog kruga u kojoj se "Pinkove zvezdice - All stars" predstavljaju kroz slobodnu temu, treći po redu nastupo je Tomislav Božović sa pesmom "Feel" Robija Vilijamsa. Ovaj takmičar je na svom vratu imao čak i karakterističnu tetovažu kao i Vilijams, što se posebno svidelo svima.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos zavidnoj energiji koju je Toma pokazao na sceni, žiri je imao nekoliko zamerki, te je on ovoga puta zadradio četiri stolice, što znači da će o njegovom opstanku odlučivati petočlani sastav u baražu na samom kraju emisije.

Robi to peva autentično i iskreno, to može samo on. Ja nisam čuo dobre interpretacije. Pesma je odlična, ali nije zahvalna za pevati. On ima takvu postavku glasa i takav izraz da ti kreneš da karikiraš, a to ne bude ozbiljno. A on je mrtav ozbiljan, lud je i potpuno mu verujemo - istakao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Da je bila imitacija, onda bi trebalo da uradiš ovo i još malo jače da karikiraš, međutim ovde je to zvučalo neprirodno, zavijajuće, nisi dosegao ni delić interpretacije ove pesme, znamo te kao odličnog pevača i vrujemo u tebe - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Božović

'