AKTUELNO

Ponosna je na Pinkove zvezdice!

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom ''NURDOR'', 7. februara biće organizovan Humanitarni koncert u Domu omladine na kom će nastupiti Kija Kockar, Leontina Vukomanović kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković. Program će voditi Marijana Mićić, a svi oni će ujedinjeni u humanom cilju na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke.

Foto: Pink.rs, E-stock

Ovog jutra, u Jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro" gostovala je pevačica Kristina Kija Kockar, koja je pozvala sve ljude dobre volje da dođu na koncert i pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Nastupamo 7. februara u Domu omladine od 20 časova, Leontina, Pinkove zvezdice i ja. Očekujemo veliki broj ljudi, 500 dinara je cena karte, simbolično, mislim da mogu svi da priušte, da dođu, da pomognu, biće dobre muzike, zabave, smeha, družićemo se - rekla je Kija i dodala koliko je ponosna na Pinkove zvezdice:
Drago mi je što svoj talenat upravo iskorišćavaju na ovakav način, kad će ako ne sada - istakla je ona.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Pevačica je istakla da nije ni sekund razmišljala kada je dobila poziv i da se odmah odazvala da učestvuje na humanitarnom koncertu i otkrila ko će se sa njom naći na bini.

Pozvali su me i naravno da sam se odmah odazvala, očekujem i vas da dođete na naš koncert. Bend će biti sa mnom i Bojana Mašković, kao i plesni studio Ivana Mileusnića, dosta mojih prijatelja će doći - zaključila je Kija.

Foto: Pink.rs

Celo njeno gostovanje možete pogledati u nastavku.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka. Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti. Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#koncert

'