AKTUELNO

Karići će se venčati na isti dan.

Bogoljub Karić i Milanka će s naslednicama Nedom, Jelenom i Danicom i njihovim muževima ponovo izgovoriti sudbonosno „da“.

On će se na leto venčati u crkvi sa svojom suprugom s kojom je u braku već 40 godina, a istog dana to će uraditi i njegove ćerke.

Bogoljub i Milanka su odlučili da u godini kada slave četiri decenije od opštinskog venčanja organizuju i crkveno venčanje za sebe i svoje naslednice.

Foto: Instagram

Najstarija od njih, Neda, udala se u aprilu 2007. za biznismena Dejana Lazarevića, ali su tada obavili samo građansko venčanje.

Isti slučaj je i s Jelenom, koja je na ludi kamen stala s Goranom Lazarevićem, inače bratom Nedinog muža, u Londonu decembra 2012.

I najmlađa Danica, koja se udala 31. decembra 2016. za Nikolu Stoilkovića, kao i njene sestre, obavila je samo građansko venčanje.

Kako kaže izvor blizak Karićima, srpski biznismen je odlučio da na leto ostvari dugogodišnju želju.

- Bogi je oduvek želeo da organizuje kolektivno venčanje Karića. Sve to će se odigrati na leto, kada će proslaviti i jubilej - četiri decenije braka s Milankom.

Nakon što je prisustvovao venčanju ćerke Dane u „Vili Jelena“ i proslavio praznike, biznismen je s porodicom u ponedeljak otišao u Kazahstan. On će dolaziti ovde s vremena na vreme, a organizaciju venčanja prepustio je supruzi i ćerkama, koje se u to razumeju bolje nego on.

Autor: V. T.

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

#Venčanje

'