AKTUELNO

Humanitarni koncert za decu obolelu od raka biće održan večeras u Domu omladine od 20 časova.

Večeras će se u Domu omladine od 20 časova u Beogradu održati humanitarni koncert pod pokroviteljstvom televizije Pink a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" u susret obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka. Na ovom koncertu nastupiće Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović sa decom sa kojom već godinama sarađuje kao i Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković.

Foto: Pink.rs, E-stock

Oni će zasigurno zabaviti sve one koji budu došli da uživaju u dobroj muzici i pesmi a ujedno i pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: Pink.rs

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ostalo je još jako malo ulaznica za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' te zato požurite kako biste i vi učestvovali u ovoj humanoj misiji. Ulaznice možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#koncert

'