AKTUELNO

Pinkove zvezdice sa Kijom Kockar i Leontinom večeras u Domu omladine pevaju za decu obolelu od raka!

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" ("Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka"), večeras će se održati humanitarni koncert u Domu omladine sa početkom u 20 časova.

Na humanitarnom koncertu, na kom će se prikupljati sredstva za decu obolelu od raka, večeras će nastupiti učesnici dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koji se uvek rado i sa velikim entuzijazmom odazovu na sve humanitarne događaje.

Foto: Pink.rs

U Domu omladine će večeras nastupiti Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke.

- Uzbuđen sam i veoma sam srećan. Dosta javnih ličnosti se uključilo, što je divno. Stvarno želim da pomognem - rekao je Igor, a njegovo uzbuđenje deli i Darija:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Drago mi je što ću biti deo ovog divnog koncerta za pomoć našim malim drugarima koji vode najveću bitku - za život! Uvek se rado odazivam ovakvim akcijama i jedva čekam da večeras zapevam sa svojim drugarima u Domu omladine. Čekamo vas.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I Teodora-Tara je počastvovana što je deo ovakvog humanitarnog događaja i što će na ovaj način dati doprinos u borbi za bolju budućnost dece koja vode najveću bitku.

- Čast mi je što ću biti deo ovog humanitarnog koncerta i veoma sam uzbuđena što će sa nama nastupati i Kristina i Leontina. Mislim da će odziv biti veliki i mnogo mi je drago zbog toga. Jedva čekam da upoznam sve divne ljude iz publike i da zajedno pevamo i uživamo - rekla je Teodora-Tara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pored učesnika "Pinkovih zvezdica", koji su posebno omiljeni među najmlađima, na humanitarnom koncertu će nastupiti i njihovi mentori u takmičenju, članice žirija "Pinkovih zvezdica" Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Kristina će otpevati nekoliko numera sa svojim bendom, a Leontina će na bini nastupati sa decom, sa kojom već godinama sarađuje.

- Drago mi je da podržim jednu takvu humanu inicijativu naših mladih talenata, pre svega moje kumice Andree koja je došla na ideju da se održi koncert Zvezdica za pomoć udruženju "NURDOR". Na koncertu sam ja samo podrška, a prave zvezde su naša deca - Darija, Igor, Mateja, Ema, Tara, Bojana, Katarina i Ljuba - kaže Leontina, a sa njenim mišljenjem se slaže i Kristina:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Na mlađima svet ostaje i drago mi je da Pinkove zvezdice odmalena imaju usađene te vrednosti da treba drugima pomagati i svoj talenat upotrebiti na pravi način. Nadam se da će doći što više ljudi, a i sama cena je simbolična. Ja ću biti tu sa svojim bendom, a izvešćemo dve moje numere i nekoliko stranih.

Foto: Pink.rs

Program će na večerašnjem humanitarnom koncertu voditi Marijana Mićić, koja je od samog početka emitovanja "Pinkovih zvezdica" voditeljka ovog šou programa.

Foto: TvPink Printscreen

Sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja, odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj večeras od 20 časova u Domu omladine.

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#koncert

'