AKTUELNO

Nova sezona najgledanijeg šou programa uskoro na TV Pink!

Otkako su počele sa emitovanjem 2014. godine, "Pinkove zvezde" su postale uspostavljen brend u regionu, a posle tri uspešne sezone, zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou programa, čije je emitovanje zakazano za mart 2019. godine.

Foto: RTV Pink

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

"Pinkove zvezde" su idealan šou program za sve one koji se bave glumom, plesom, specificnim sportskim vestinima, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom. Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu "Pinkove zvezde".

Foto: RTV Pink

Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbnini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Foto: Pink.rs

Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se i postanite nova Pinkova zvezda.

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da:

1. Snimite svoj nastup

2. Snimak nastupa I licne podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs

Sve dodatne informacije potrazite na zvaničnoj Fejsbuk i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 15. februara se prijavite za novi talent show najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

Autor: Pink.rs

#Nagrada

#Pinkove zvezde

#najava

'