AKTUELNO

Sve je oduševio!

Pesma "Samo se noćas pojavi" koju peva Magla bend za kratko vreme postala je veliki hit, a upravo je tu numeru večeras na sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" pevao Uroš Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

On je svojim nastupom uspeo da impresionira Gocu Tržan, Kristinu Kiju Kockar, Leontinu Vukomanović, Natašu Bekvalac i Milana Stankovića, zbog čega je dobio svih pet glasova žirija i sebi obezbedio prolazak u nastavak takmičenja. Tokom razgovora sa žirijem, Uroš je istakao da se zaljubio i da je zbog toga veoma emotivan bio u ovoj numeri.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se više dopao ovaj aranžman. Meni se toliko sviđa tvoja boja glasa. I vrlo si pametno gradio interpretaciju, od potpune nežnosti do potpune histerije. Toliko je tvoja boja glasa topla. Ti si sigurno najzreliji takmičar ovde u pevačkom smislu. Odlično vladaš svojim vokalom - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se sviđa što te ljubav tera napred. Ovo je bilo toliko iskreno, da meni ništa nije smetalo. Jako si preneo neku čudnu energiju na mene, sva sam se preznojila - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Urošev nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Uroš Stanković

'