AKTUELNO

Nije mu bilo lako da priča o ovoj temi.

Folk legenda Sinan Sakić preminuo je 6. juna prošle godine u Beogradu posle duge i teške bolesti. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Sabinu, koja je bila neutešna zbog ovog gubitka, i četvoro dece.

Rašid i Meda su Sinanovi sinovi iz prvog braka, dok iz braka sa Sabinom pevač ima ćerku Đulkicu i sina Alena.

Foto: Andrej Nihil

Sakićevog najmlađeg sina sreli smo na jednom događaju, a on nam je otkrio kako se sada oseća, posle nekoliko meseci od velikog gubitka.

Kako mogu da se osećam? Kako moram, iskreno. Idemo dalje, guramo, život ide dalje - rekao nam je Alen.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Njegova majka, Sabina, najteže je podnela smrt svog supruga, a Alen nam je otkrio da je ona sada dobro koliko je to moguće.

Sve je ok, mama je dobro koliko može da bude. Idemo dalje, nema šta tu više da dramimo. Nema šta nas niko da žali, idemo dalje, život je takav. Ćale je bio legenda i ostaće zauvek - naveo je Sakićev sin.

Nismo mogli, a da ne pitamo Alena u kakvim je odnosima sa svojim bratom po ocu, Rašidom, koji je mnogo puta hapšen zbog raznih protivzakonitih radnji. Ipak, on je veoma burno reagovao na pomen Rašidovog imena, te je istakao da sa njim nema nikakav kontakt.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

PROČITAJTE JOŠ: BORAC NEDELJE: U 'Premijera - Vikend specijalu' saznajte detalje iz života Dee Đurđević! (VIDEO)

To me ne interesuje. Na to nemam komentar. Mene to ne zanima. Ja sa njim nemam kontakt niti me interesuje, stvarno nemam nikakav komentar, ne zanima me - završio je Alen.

Podsetimo, Sinanov sin je krenuo očevim stopama, te je započeo muzičku karijeru. On je snimio i duetsku pesmu sa Stefanom Đurićem Rastom, koji je njegov veliki prijatelj.

R. L.

#Alen Sakić

#Sinan Sakić

'