AKTUELNO

Svim srcem sam sa njom i želim joj puno zdravlja, to je najbitnije - rekla je pevačica gostujući u ''Novom jutru''.

Pevačica Mina Kostić bila je gost u Jutarnjem programu TV Pink ''Novo jutro'' i tom prilikom je govorila o svojim poslovnim planovima, a nije mogla a da ne spomene voditeljku Deu Đurđević koja je u četvrtak ujutru doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada je zadobila ozbiljne telesne povrede.

Foto: TvPink Printscreen

- Želim da iskoristim priliku da pozdravim našu dragu Deu. Mnogo sam se potresla kad sam ujutru ustala i videla šta se desilo. Nisam mogla da verujem. Drago mi je da je sve u redu, hvala dragom Bogu. Pozdravljam je puno. Svim srcem sam sa njom. Obećala sam joj da ću joj pevati na svadbi i stvarno joj želim puno puno zdravlja, to je najbitnije. Vodite računa o sebi, jedva čekam da zapevamo i zaigramo na svadbi. Njena omiljena pesma je ''Stariji čovek'' - rekla je Mina u ''Novom jutru''.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SI TO RODILA? TA DEVOJKA NIJE SUZU PUSTILA: Majka Dee Đurđević ponosna na svoju HRABRU ĆERKU, evo šta joj doktori govore o njoj!

Pogledajte video:

Inače, Dea tokom teškog perioda ima veliku podršku, kako svoje majke Nene i dečka Mladena Mijatovića, tako i prijatelja i kolega, ali i mnogih poznatih ličnosti koje je ugostila u ''Novom jutro'' sa kolegom Predragom Sarapom.

Autor: M. K.

#Dea Đurđević

#Mina Kostić

#Novo jutro

'