AKTUELNO

Dobila sve same pohvale.

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Sanja Stanković zauzela je 11. mesto nakon što su njeno vrelo izdanje sa plaže, ocenili momci sa domaće javne scene u emisiji "Paparaco lov".

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, koja uživa već duži vremenski period u romansi sa Jovanom Tomić Matorom, dobila je veliki broj pohvala na račun svog izgleda, a Vuk Mob napomenuo je da je on sa Sanjom bio veoma prisan u jednom njegovom spotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ful riba! Svakako fura svoj fazon. Sanja je bila u jednom mom spotu. Imali smo malo prisnije scene - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je osoba koja vodi računa o svom izgledu. Prirodna je i ima te izazovne obline - izjavio je Sloba Radanović, koji je više od devet meseci živeo sa Sanjom u rijaliti programu "Zadruga 1".
Pa nije ni čudo što Sanju vijaju i muškarci i žene. Izgleda savršeno. Prava Pamela Anderson iz Bora. Njena g*za je top - pričao je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNI PAPARACO! Pink.rs uslikao Anu Ivanović, evo gde je slavna teniserka uhvaćena u Beogradu! (FOTO+VIDEO)

Prosečna ocena Sanje Stanković bila je 7,4. Ova ukućanka dobila je od Slobe Radanovića i Milana Miloševića devetku, od Ere Ojdanića i Vuka Moba po osam bodova, a od Saše Vidića tri poena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Paparaco lov

#Sanja Stanković

'