AKTUELNO

Do sada nismo imali priliku da je vidimo u ovom izdanju.

Peta po redu, ove noći nastupila je Teodora-Tara Stojanović. Zvezdice od večeras imaju novu temu "Narodna muzika", a Teodora-Tara je ovoga puta izabrala pesmu "Beograd" Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je imao oprečne reakcije na ovaj nastup, a Milan Stanković je, čini se, najviše uživao jer tokom cele pesme nije skidao osmeh sa lica. Međutim, Teodora-Tara je dobila četiri glasa jer svoju stolicu nije podigla Leontina Vukomanović.

Meni je bilo veselo svakako, samo dole. Goca je neposredno pre nego što su počeli prvi taktovi pomenula baš ovu pesmu, da se nje svi hvataju. Ovo je verovatno za nju najgora kazna, em narodnjaci, em srpska muzika. I sve vreme sam čula tvoj stil pevanja, koji pokušava da se izbori, ali... Potpuno mi je bilo veselo. Čini mi se da si kiksnula u odabiru pesme - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo bi bolje da je bila neka druga pesma. Ceca je zahvalna za pevanje, naročito neke brže pesme, tu bi se malo opustila. Ja sam ovo opet video kao neku stranu tinejdž zvezdu koja je ubačena u neku priču koja je kao narodna, ali nije to bilo to. Ovo danas nije bilo baš najbolje - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'