AKTUELNO

Dotakla je i najtvrđa srca.

Zvezdica koja se od večeras vratila u takmičenje, Amna Alajbegović, nastupila je ovoga puta šesta po redu. Amna je u okviru novog zadatka "Narodna muzika" otpevala pesmu "Kralj ponoći" Ane Bekute.

Foto: TvPink Printscreen

Amna je pokazala vanserijske vokalne sposobnosti i zavidnu emociju prilikom izvođenja ove pesme, ali žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, pa je ona ovoga puta dobila četiri glasa, jer je Goca Tržan na samom kraju nastupa spustila svoju stolicu.

Ja ću da kažem nešto potpuno kontra od ove četvorke. Ti si, Amna, mene uspela da ubaciš u neki film, neki mjuzikl. Ovo je pesma jedne nezadovoljne žene u nekom filmu, koja životno priča o tome, ne trudi se da otpeva pesmu za koncert, nego si usred filma gde opisuješ svoju patnju, jad. Meni se ta emocija mnogo dopala, tako da mi ti falševi nisu bili problematični, nisu to falševi da omašiš ceo kraj. Nešto mi je bilo tako jezivo, te poderane duše, meni se to dopalo, ja sam uživala u ovoj pesmi - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da pohvalim Leontinu na širenju vidika, na neinsistiranju na čistim tonovima, nego na čistoj emociji. Meni je ovo bilo pravo, bez obzira na to što ovde nisu bili svi trileri, bez obzira na taj tvoj glas koji je uvek promukao. Meni je bila prava draž da čujem ovu pesmu na tvoj način, potpuno iskreno, osetila ovu pesmu i donela onako kako ti možeš. To si ti, to što je bilo tako iskreno to najviše cenim u tvojoj večerašnjoj interpretaciji - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ove zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Amna Alajbegović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'