AKTUELNO

Ovo je nešto potpuno drugačije od onoga na šta je navikao publiku.

Osmi po redu ove noći na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Sergej Pajić. On je otpevao pesmu "Od ljubavi do mržnje" koju u originalu izvodi Džej Ramadanovski, kao odgovor na novu temu koju imaju takmičari - Narodna muzika.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej je pokazao zavidnu snalažljivost u ovom žanru, koji i nije najpogodniji za njega, a žiri ga je ocenio sa četiri stolice, što znači da će se o njegovom daljem takmičenju odlučivati u baražu na samom kraju emisije.

Meni je ovo bilo u rangu sa Amnom, nije bilo sjajno. Džej je pevač koji naročito u nastupima uživo nije ni tačan, kao što je na svetskoj sceni to Robi Vilijams, jednostavno autentični su. Ovo je bilo korektno, nije bilo za peticu, ali nije bilo ni strašno. Znam da ti možeš mnogo bolje - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Možda bi bilo bolje da si napravio neki šou ovde jer ti to možeš, nego da pucaš na emociju pevača koji je previše karakterističan da bi se tek tako dobacio. Trebalo je da pevaš "Da si moja devojčica živela bi k'o kraljica" - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'