AKTUELNO

Još uvek pati za ocem!

Trenutno jedna od najaktuelnijih učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", Ana Korać ne prestaje da intrigira svojom pojavom u Beloj kući. Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je njenu rodnu Ivanjicu i tom prikom razgovarala sa Aninim dedom, koji je ispričao kakva je ona bila kao dete, ali i kako gleda na njen nedavni sukob sa dečkom Davidom Dragojevićem.

Ana je kao devojčica bila mnogo fina. Gledam "Zadrugu" stalno. David je malo uprskao stvar, nije trebao. Ana je divna, skromna i iskrena. Niti se svađa, niti uzvraća nekome nešto - kaže zadrugarkin deda.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ana je prošle godine, tokom leta ostala bez oca, a kako je i sama istakla to joj je bio najteži period u životu. Njen deka ističe da se Koraćeva od toga još uvek nije sasvim oporavila:

Teško. Ja mislim da ona i sada pati. Volela je oca i bIla je vezana za njega - kroz suze je izustio Anin deka i dodao da Ana Davida zaista voli:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN VIDEO TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE - Ovo je automobil smrti koji se zakucao u Šabanov auto! SVE JE SMRSKANO I ZDROBLJENO! (VIDEO)

Dok je bio sa Aleksandrom, znam da ga je maltretirala, on je patio zbog toga. Meni ga je bilo žao. Ana se zaljubila u njega, mnogo ga voli.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'