AKTUELNO

Svi u studiju su prasnuli u smeh!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in" snimila je još jedno uzbudljivo izdanje vaše omiljene TV emisije, koja će biti na programu u subotu, 23. februara u 17 sati na TV Pink! Kao i uvek, i ovaj put je imala zanimljive i aktuelne goste: spisateljicu Isidoru Bjelicu i njenog sina, autora i voditelja emisije ''Kontravizija'' Lava Pajkića, pevačicu Biljanu Jevtić i voditeljku Suzanu Mančić, koje su inače kume i najbolje prijateljice, kao i zvezdu rijalitija ''Zadruga'' i pevačicu Teodoru Džehverović, i njenog brata Savu.

Foto: TvPink Printscreen

Lav Pajkić je gostujući kod Sanje Marinković govorio o odnosu sa majkom, a onda je ispričao jednu zanimljivu situaciju iz njihovog porodičnog života.

- Ona mi kaže: ''Lave, dođi, dogodilo se nešto neverovatno za nas, za našu porodicu''. Ja sada mislim neki novi posao. Dođem, a ona mi kaže: ''Oslobodila sam šestu čakru''. Šta to znači? - otkrio je Lav u emisiji ''Magazin In'' i nasmejao sve u studiju do suza, a smeh nije mogla da zadrži ni Isidora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU DA VERUJEM DOKLE IDE LJUDSKA GLUPOST! Seka oštro odgovorila svima koji imaju negativne komentare na račun njenog supruga!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In '' koje je na porgramu TV Pink u subotu, 23. februara u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

#Magazin In

'