AKTUELNO

Dobila svih pet glasova.

Numeru legendarne pevačice Silvane Armenulić "Ciganine ti što sviraš" izabrala je večeras da peva Teodora Marković. Ova takmičarka "Pinkovih zvezdica - All stars" još jedna je od onih koja je svojim pevanjem i nastupom sebi obezbedila direktan prolazak u sledeći krug, jer je dobila svih pet glasova žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sa velikim osmehom na licu svoju stolicu prva je podigla Kristina Kija Kockar, koja je pažljivo propratila svaki deo nastupa ove tamičarke. Teodora se na sceni pojavila sa dva harmonikaša, violinistom i igračima u narodnoj nošnji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, super je bilo! Nekako sam mnogo više tebe čula, nego narodnu muziku, ali ne na način koji je to trebalo, ali biće bolje - govorila je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to nije smetalo što je bilo tebe više u ovoj pesmi. Ovo je moja omiljena kafanska pesma. Sve si bolja i sve mi se više sviđaš. Odgovorila si super na temu i dala si pesmi svoj pečat. Meni se ovo dopalo - pričala je Nataša Bekvalac.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: PONOS TV PINK: Roko Blažević posle trijumfa u Pinkovim zvezdicama odlazi na Evroviziju! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Teodora Marković

'