AKTUELNO

U svojim pesmama redovno promoviše luksuzan način života!

Reperi Buba Koreli i Jala Brat jedni su od najuspešnijih u svojoj branši na ovim prostorima. Njih dvojica pune koncertne dvorane i klubove gde god da se pojave, a na njima primenjuju i jedno nepisano pravilo - ne primaju bakšiš.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Međutim, na jednom nastupu neko je uspeo Bubi da udeli novac, a da on to nije ni primetio. Izrevoltiran ovim, reper je na svoj Instagram nalog postavio objavu gde je objasnio da se ovakve stvari ne smeju dešavati, što se po načinu života ovih muzičara i ne bi moglo zaključati, jer često promovišu luksuzan život kako na društvenim mrežama, tako i u svojim stihovima.

Za one koji ne znaju o čemu se radi, ja i Džala ne primamo bakšiš. Naljutimo se kada nam ga neko ponudi. Neko mi je ovo gurnuo i ne znam čije je. Inače bih ovo pocepao, ali mi kažu da ne smem da cepam novac, stoga ćemo ovo sutra pokloniti nekome kome je potrebno više nego meni. Mislim da je to najispravnije - objasnio je Buba.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NE BIH BILA ŽIVA BEZ SVOJE DECE: Isidora Bjelica otkrila zbog čega je najviše zahvalna Lavu i Vili! (FOTO)

Ovakvih gestova na estradi je jako malo, pošto gotovo svi pevači uglavnom rade i žive od bakšiša sa nastupa.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Buba Koreli

#Instagram

#Jala Brat

'