AKTUELNO

Surovo je iskrena!

Pevačica Goca Tržan gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o svojim novim projektima, ali i o svom učešću u aktuelnoj sezoni muzičkog takmičenja za decu, "Pinkve zvezdice - All Stars".

Meni izaziva reakciju energija deteta koje peva. Ja se izuzetno radujem talentovanim ljudima, nisam neko ko odbacuje nove trendove. To što ti osetiš tamo dok gledaš, ne može da se prenese preko televizije - istakla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Tržanova važi za jednog od najstrožijih članova žirija, pored Nataše Bekvalac, Leontine Vukomanović, Kije Kockar i Milana Stankovića. I sama ističe da su do nje došle priče koga se deca plaše najviše, ali da oni i te kako umeju da cene njenu iskrenost.

Deca međusobno imaju izuzetno jak osećaj za pravdu. Oni vrlo dobro čuju sebe kada ne valjaju. Oni vrlo cene to što sam ja iskrena prema njima, a rekli su mi da se deca najviše mene plaše i moje reakcije. Najviše uvažavaju ono što im ja kažem. Mislim da je za decu najvažnije da budete iskreni prema njima. Deca nisu luda i ne treba ih lagati - rekla je Tržanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorila i o svojim muzičkim planovima i da uskoro priprema nekoliko novih pesama, a možda i album.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRPIM OGROMAN PRITISAK PORODICE I PRIJATELJA: Ana Nikolić se prvi put obratila javnosti posle duže medijske pauze, EVO ŠTA JE ISPRIČALA! (FOTO)

Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Premijera-Vikend specijal

'