AKTUELNO

Svojom novom objavom skrenula je pažnju na sebe.

Mladoj pevačici Teodori Džehverović život se posle prve sezone rijalitija "Zadruga" promenio iz korena - izašla je iz anonimnosti, stekla ogromnu popularnost među milionskom publikom TV Pink i nanizala brojne profesionalne uspehe, koji su joj dali dodatnu energiju i motivisali je da se tu ne zaustavi, već da krupnim koracima nastavi da korača ka vrhu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Posle nekolicine pesama koje su postali veliki hitovi, ćerka aktuelne mentorke "Zadruge" Goce Džehverović zajedno sa svojim saradnicima rešila je da snimi još nekoliko novih i sve to objedini na svom albumu prvencu, o čemu je večeras izvestila svoje pratioce.

Stiže ona koja je uspela da se izbori sa svima vama koji ste je udarali u poslednjih godinu dana. Lomili ste me lažima, nepravdom i predrasudama, a ja sam se borila verom, trudom i radom. Dobijali ste bitke, ali ne i rat. Napravili ste fatalnu grešku i potcenili protivnika. Sada sam tu ispred vas zvanično kao borbena! Sa armijom fanova, sa najboljim saradnicima, puna ljubavi i podrške! Uskoro moj album prvenac - ponosno je najavila Teodora na Instagramu, gde je podelila i fotografiju omota svog prvog CD-a.

Njen poslovni potez naišao je na oduševljenje onih koji je prate, a mnogi od njih ostali su u šoku kada su videli da joj je lice na fotografiji optočeno kristalima.

Nema sumnje da se Teodora svojski potrudila da na sebe skrene pažnju, a kakve je pesme spremila za one koji je slušaju saznaćemo vrlo brzo.

Pink.rs

#Teodora Džehverović

'