AKTUELNO

Počinju potpuno nove "Pinkove zvezde" koje ćete obožavati!

Otkako su počele sa emitovanjem 2014. godine, "Pinkove zvezde" su postale uspostavljen brend u regionu, a posle tri uspešne sezone, zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou programa, čije je emitovanje zakazano za mart 2019. godine.

Snimanje novih “Pinkovih zvezda” počelo je danas u kompleksu filmskih studija TV Pink u Šimanovcima, a otkako je saopšteno da će se emitovati nova sezona, vladalo je veliko interesovanje medija za to ko će se ovog puta naći u ulozi žirija. Kandidate u novoj sezoni “Pinkovih zvezda” ocenjivaće poznati srpski glumac Srđan Žika Todorović, voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević, direktor CEBEF-a Damir Handanović i pevači i bivši supružnici Kristina Kockar i Sloba Radanović, koji je i sam bio učesnik “Pinkovih zvezda”.

Foto: Pink.rs

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović je sa suprugom Milicom Mitrović došao na današnje snimanje kako bi zajedno sa članovima žirija obeležio početak snimanja nove sezone “Pinkovih zvezda”.

Foto: Pink.rs

Voditeljka će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović.

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

"Pinkove zvezde" su idealan šou program za sve one koji se bave glumom, plesom, specificnim sportskim vestinima, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom. Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu "Pinkove zvezde".

Foto: Pink.rs

Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbnini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se i postanite nova Pinkova zvezda.

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da:

1. Snimite svoj nastup

2. Snimak nastupa I licne podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs

Sve dodatne informacije potrazite na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 1. marta se prijavite za novi talent show najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

Pink.rs

#Pinkove zvezde

'