AKTUELNO

Iskreno i otvoreno o svemu!

Pevačica Jelena Kostov jedna je od natraženijih izvođača mlađe generacije. Ona često nastupa kako u zemlji tako i u inostranstvu, a usput svoju karijeru ne gradi na skandalima, već isključivo i samo dobrim pesmama.

Foto: Pink.rs

Iako se njoj nikakvi skandali nisu dešavali, nekim njenim kolegama, poput Šaka Polumente, su se desili više puta. Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Šako se ponovo našao u centru skandala sa još jednim eksplicitnim snimkom koji je isplivao u javnost, a nas je zanimalo kako Jelena to komentariše.

Stvarno?! Nisam znala! Ne znam više, u današnje vreme kada se dese tako neke stvari, ne znam šta je iza toga. Zato i ne volim da komentarišem jer ljudi kojima se to desi dovoljno prolaze kroz pakao i sad kao ja treba tu nešto da komentarišem. Mislim da je jako ružno i neumesno da sudiš jer nikad ne znaš šta može tebi da se desi. Mi smo narod koji voli skandale, da komentariše nešto uz jutarnju kafu. Ja sam takve bolesti davno preležala, ne družim se sa takvim ljudima i mnogo mi je lepše u životu - rekla je Jelena za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Kako se nedavno pojavila informacija da su njena koleginica Rada Manojlović i ona u sukobu, pitali smo je da li u tome ima istine:

Molim?! To je najveća glupost koju sam ikad čula! Ne! Baš pre neki dan su me tagovali neki njeni fanovi na slici od pre tri godine koja je prelepa i komentarisala sam, ostavila milion srca! Radu obožavam i ne postoji kolega kog ne volim, ja sam osoba koja je privatno ispunjena i mislim da samo osobe koje nisu ispunjene mogu da komentarišu nekog i sa kim su dobri i sa kim nisu - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Jelena Kostov

#Radmila Rada Manojlović

#Sukob

'