AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera na našim prostorima "Magazin In" Sanja Marinković će se i ovog subotnjeg popodneva, u dobro poznatom terminu, družiti sa milionima gledalaca TV Pink, ali i uvek zanimljivim i aktuelnim gostima. Ovog puta joj u studio dolaze Siniša Ubović, Milica Milša, Dragana Mićalović, Jelena Tomašević, kao i Dragica Radosavljević Cakana i Leontina Vukomanović, čije su šale izazvale pravi haos na snimanju!

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da Sanja danas proslavlja svoj 45. rođendan, njene današnje gošće odlučile su da joj prirede malo iznenađenje. Naime, one su joj uglas pevale rođendansku pesmu i aplaudirale, a voditeljku je ovaj lep gest oduševio.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja nije krila oduševljenje, a koliko je bila uzbuđena zbog ovakve rođendanske čestitke usred emisije govori i to što nije mogla da obuzda smeh, a lice je u jednom trenutku prekrila rukama, budući da je bila na ivici suza.

PROČITAJTE JOŠ: NAŠLE SE NA DRUGOM KRAJU SVETA! Nećete verovati u kojoj zemlji su se spojile Goca Tržan i Slavica Ćukteraš!

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam čula da ste nešto šuškale - rekla je kroz osmeh Sanja.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink danas u 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

'