AKTUELNO

Poslednja emisija u kojoj će takmičari pevati najveće hitove narodne muzike.

Kao i svakog petka i ove noći ćete imati priliku da uživate u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All stars" od 22 časa na televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Desetoro najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona predstaviće se večeras najvećim hitovima narodne muzike. Ovo je inače poslednja emisija u kojoj zvezdice imaju ovaj zadatak, a već od naredne nedelje pred njima je novi izazov.

Večeras će na mestu Milana Stankovića biti Marko Kon, dok je ženski deo žirija ostao u nepromenjeon sastavu: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveće hitove narodne muzike pevaće: Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Ljiljana Plavšić, Sara Simić, Duja Jelićić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas spektakularna završnica još jednog kruga, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'