AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije 'Premijera - Vikend specijal' u nedelju 3. marta od 14 časova uživo na televiziji Pink!

Vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera - Vikend specijal" i ove nedelje donosi vam niz zanimljivih i intrigantnih priča iz sveta poznatih i slavnih. Ognjen Nestorović i Tijana Prica potrudiće se da vam i ovo nedeljno popodne bude prijatno, a zajedno sa svojim gostima pročešljaće sve aktuelne teme.

Foto: Instagram

Najpoznatija trudnica u Srbiji Aleksandra Prijović broji sitno do rođenja prvog deteta, sina kome su njen suprug Filip Živojinović i ona rešili da daju ime Aleksandar. Kako se priprema za najlepšu ulogu u životu i gde sada žive Filip i ona videćete upravo u "Premijera - Vikend specijalu".

Foto: Instagram

Ekipa vaše omiljene emisije o poznatima donosi vam i priče o novim ljubavima, tužnim raskidima, ovonedeljnim skandalima ali i koje su to medijske ilegale šokirale region.

Pred veliki beogradski koncert koji će održati 8. marta u "Štark" areni u studio stiže Radiša Trajković Đani, a veliko iznenađenje je i njen dolazak!

Foto: Pink.rs

O aktuelnim temama i planovima u studiju sa Ognjenom i Tijanom govoriće jedna od napopularnijih pevačica sa naših prostora Svetlana Seka Aleksić.

Foto: Privatna arhiva

Sve ovo, ali i još mnogo toga dovoljan je razlog da ove nedelje, 3. marta od 14 časova budete uz televiziju Pink i emisiju "Premijera - Vikend specijal"!

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#najava

'