AKTUELNO

Malo ko zna za ovo humano delo preminule Divne.

Majka pevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša, radijska voditeljka i jedan od najlepših glasova na radio talasima, preminula je juče u 12 časova i 30 minuta u svom domu, nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Ono što sigurno malo njih zna jeste da je pre više od deset godina Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, pevačem Galetom Mitrovićem, spasila život nepoznatom čoveku.

Naime, jednom prilikom dok su se vozili automobilom, sa mosta ispod kog su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil. Njih dvoje su bili zabezeknuti prizorom, ali su se ubrzo potom pribrali i pomogli čoveku koji je pokušao da izvrši saomoubistvo. Oni su tog čoveka prevezli svojim automobilom u bolnicu kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć.

Srećom, na vreme je došao u bolnicu i lekari su uspeli da čoveku spasu život. Mesece kasnije proveo je u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasli jedan mladi život.

Foto: Kobra

Pročitajte još: UBIJALO ME JE ŠTO GLEDAM MAJKU KAKO SE MUČI: Divna Karleuša je imala težak život, u mladosti je živela u nemaštini, teška bolest ju je savladala, a ova Jelenina poruka će vas NAJEŽITI (FOTO)

Da podsetimo, šesnaest godina je Gale proveo sa Jeleninom mamom Divnom, a Jelenu je pazio od njene četrnaeste godine… Ipak, Gale sa Divnom i Jelenom više nema nikakvog kontakta. Kada se rodila Jelenina ćerkica Atina, Divninoj i Galetovoj vezi došao je kraj.

Pink.rs

#Divna Karleuša

'