AKTUELNO

Divna će sutra biti ispraćena na večni počinak.

Slavna radijska voditeljka, novinarka i majka popularne pevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je pre dva dana, posle duge i teške bolesti.

Foto: Pink.rs, Kobra

PROČITAJTE JOŠ: JELENA I DUŠKO PROŠLI KROZ ISTI PAKAO U POSLEDNJIH ŠEST MESECI: Tošić se saoseća sa suprugom, VELIKA TRAGEDIJA ga je zadesila prošle godine (FOTO)

Jelena je tužnu vest primila nakon što se vratila sa nastupa u inostranstvu, a od tada nije uspela da dođe sebi. Ona je potpuno skrhana bolom, a izvor blizak porodici Karleuša otkriva u kakvom stanju je sada popularna pevačica.

Jelena je slomljena, ali u bukvalno smilsu te reči. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomera se i samo želi da se ova čitava agonija što pre završi - kaže izvor i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lekovima za smirenje. Kako je tim lekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra pre sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila - zaključio je izvor blizak pevačici.

Divna Karleuša biće sahranjena u sredu, 6. marta na Novom bežanijskom groblju u 15.20 časova.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'