AKTUELNO

Postoje emocije - rekao je Miki.

Ljubavna priča između Suzane Perović i Mikija Đuričića zaintrigirala je javnost, a ovi zadrugari bili su gosti u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića zajedno sa pevačicom Miom Borisavljević i internet zvezdom Caletom.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je tokom emisije upitao Mikija da li planira da veri Suzanu u bliskoj budućnosti, nakon čega je Đuričić detaljno ispričao svoje planove, kao i kako posmatra svoj odnos sa ovom ukućankom "Zadruge 2".

Ne znam! Mi planiramo da se družimo. Videćemo šta će biti. Postoje emocije, i dalje smo na prvom mestu prijatelji. Mi imamo želje da to nešto uspe što smo planirali, ali videćemo. Ne razmišljam o tome - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NISAM HTELA DA SNIMIM TO: Seka Aleksić otkrila zašto nije želela da otpeva ovaj hit, pa progovorila o Đaniju! (FOTO)

Tokom emisije Miki i Suzana priznali su da su se prvi put poljubili u spoljnom kupatilu u "Zadruzi", kao i da nemaju u planu da žive u Kupinovu, Đuričićevom rodnom mestu, nakon što napuste velelepno imanje u Šimanovcima.

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'