AKTUELNO

Presrećni zbog prinove!

Pevačica Danijela Karić, naslednica imperije Karića i njen suprug plesač Ivan Mileusnić uskoro će postati roditelji, zbog čega se veoma raduju. Oni su odlučili da saznaju pol bebe koju će dobiti, a to su rešili da urade na specifičan način.

Foto: Promo

Naime, oni su uzeli jedan veliki balon u kom se nalazio veliki broj malih balona, a u zavisnosti od toga šta će dobiti, baloni bi bili plavi ili roze. Danijela nije skrivala sreću što je na ovaj način saznala da će dobiti dečaka.

Snovi se ostvaruju. Celom sebe volim celog sebe - napisala je Danijela, dok njen suprug nije mogao da se smiri od uzbuđenja:
Mislim da je ovaj trenutak bio jedan od najvećih uzbuđenja u mom životu. Ova trema i ovaj osećaj u stomaku ne može da se opiše. Najlepša nervoza ikada. Moj najveći san postaje java. Još uvek nisam svestan sveukupne sreće koja me je zadesila. Pre svega, hvala tebi ljubavi koja me voliš najlepše na svetu i koja svaku moju želju pretvoriš u realnost. Hvala ti za ovaj moj najveći san. Ovo je moj najveći i najvredniji poklon u životu - poručio je Ivan.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Kakva je bila njihova reakcija kada su saznali da će dobiti sina pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Beba

#Danijela Karić

#Ivan Mileusnić

'