AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije Magazin In danas od 17 časova samo na televiziji Pink!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin in", ugostiće i ove subote zanimljive i aktuelne goste sa domaće javne scene, koji će se pred kamerama TV Pink predstaviti u potpuno drugačijem svetlu i otkriti mnoge stvari koje publika do sada nije imala priliku da čuje. U Sanjin studio stižu pevačice Milica Todorović, Edita Aradinović, Marina Tadić, šminker Dušan Lazić Laza, kao i mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović, koja se u "Magazinu in" odlučila na presedan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako gotovo uvek izbegava da javno govori o svom privatnom životu, Ražnatovićeva je ovaj put rado odgovarala na pitanja vezana za svoj emotivni život, te otkrila nešto više o svom dečku, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti. Budući da je tema emisije bila "Šta je to što žene tera da jedna drugoj budu konkurencija i oko čega žene vode tihi rat između sebe", Anastasija je priznala da joj imponuje kada se druge devojke okreću za njenim emotivnim partnerom.

Na primer, moj sadašnji dečko je stariji od mene devet godina, tako da, ja volim starije muškarce. Meni je važno da sve devojke bale na njega - ispričala je Anastasija, čime je iznenadila sve goste u "Magazinu in".

Foto: TV Pink Printscreen

Do sada nepoznate detalje iz svojih života otkriće i Milica Todorović, Marina Tadić, Edita Aradinović i Dušan Lazić Laza, od kojeg sve gledatelje dobiti i vredne beauty savete.

Foto: TV Pink Printscreen

Budite uz TV Pink i danas u 17 sati i ne propustite novo izdanje emisije "Magazin in"!

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Magazin In

#najava

'