AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Najgledanije muzičko takmičenje za decu 'Pinkove zvezdice - All stars' večeras ulazi u sedmi krug! Najtalentovaniji klinci će nam se u večerašnjoj emisiji predstaviti u novoj temi, a to su "aktuelni hitovi u poslednjih pet godina" te je sigurno da ćemo se svi dobro zabaviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog petka žiri će biti u nešto drugačijem sastavu, te će se na mestu Milana Stankovića naći Marko Kon, dok ženski deo ostaje isti - Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kija Kockar ocenjivaće takmičare kao i do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Na velelepnoj sceni naći će se David Radosavljević, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Teodora Tara Stojanović, Irina Arsenijević, Amna Alajbegović, Sergej Pajić i Valentina Mec koji će pevati razne hitove koji su obeležili prethodnih pet godina.

Foto: Promo

Zato obavezno večeras od 22 sata budite uz televiziju Pink i "Pinkove zvezdice - All stars" jer nas očekuje uzbudljivo veče.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'