AKTUELNO

Suprug popularne pevačice priredio je svojoj dragoj veliko rođendansko iznenađenje tačno u ponoć u "Pinkovim zvezdama".

Muzička zvezda Dragana Mirković danas proslavlja svoj 49. rođendan u krugu najbližih prijatelja i članova porodice, a nije ni slutila da će njeno veliko slavlje započeti sinoć, tačno u ponoć u glamuroznom studiju "Pinkovih zvezda" u Šimanovcima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Čim su kazaljke pokazale ponoć i početak novog dana, usledilo je rođendansko iznenađenje za Draganu Mirković, što su zabeležile kamere emisije "Premijera" - u, te ćete u večerašnjoj emisiji moći da pogledate kako je pevačica reagovala kada je na gigantskim LED ekranima ugledala rođendansku čestitku koju joj je, ni manje ni više, priredio suprug Toni Bijelić.

Foto: Kobra

Foto: Pink.rs

Studijom se prolomio vrisak i gromoglasni aplauz, a popularna pevačica ostala je bez teksta kada su joj kolege iz žirija, zajedno sa publikom u studiju, otpevali rođendansku pesmicu.

Trenutak Draganine nepažnje i emotivnog šoka iskoristila je njena prijateljica Zorica Brunclik koja je tačno u ponoć spustila svoju crvenu stolicu u početnu poziciju, da bi se nekoliko sekundi kasnije podigla sa velikim cvetnim i voćnim aranžmanom koji je poklonila oduševljenoj slavljenici.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U isto vreme na glamuroznoj sceni najpopularnijeg muzičkog takmičenja pojavila se i višespratna rođendanska torta u beloj boji, sa Draganinom slikom na središnjem mestu, što je pevačicu ostavilo bez daha, a ekskluzivne fotografije donosi vam portal Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dragana i njene kolege popele su se na binu kako bi nazdravili zbog njenog divnog dana, a ushićena pevačica iskoristila je priliku da svoje brojne fanove koji su ispunili studio u Šimanovcima obraduje živom izvedbom svog novog hita "Od milion jedan", kao i onog legendarnog "Milo moje, što te nema".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Oh, duša moja - rekla je Dragana kada je čula ko je glavni "krivac" za rođendansko iznenađenje, i onda je nastavila:"Popiću i ja malo, večeras ste me dotukli na najlepši mogući način" - iskrena je bila ona.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: D. Tanasijević / V. Tanacković

#Dragana Mirković

#Iznenađenje

#Pinkove zvezde

#Rođendan

#Televizija Pink

#Toni Bijelić

#pevačica

'