AKTUELNO

Želi da njegova supruga ponovo bude ona stara.

Fudbaler Duško Tošić odložio je put u Kinu kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu, koja prolazi kroz najteže životne trenutke zbog smrti majke Divne Karleuše.

PROČITAJTE JOŠ: DUŠKO TOŠIĆ DO DALJNJEG ODLOŽIO POVRATAK U KINU, a evo gde su usnimljeni on i SKRHANA Karleuša!

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspeo je da produži boravak u Srbiji. Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije. Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen ćerkama Atini i Niki.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

- Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio posle sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vreme sa njom i decom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje - otkriva izvor i dodaje da je Tošić pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

Autor: Pink.rs

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'