AKTUELNO

Važila je za jednu od najseksipilnijih osoba na našoj javnoj sceni.

Sutra se navršava devet godina od kako je pevačica Ksenija Pajčin tragično izgubila život u svom stanu na Voždovcu. Kseniju je iz vatrenog oružija usmrtio njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, posle čega je digao ruku na sebe.

Foto: RTV Pink , printscreen

Mnogi i nakon devet godina ne mogu da poveruju da Ksenije više nema. Pevačica je važila za uvek nasmejanu osobu koja je bila puna energije i optimizma, a uvek je zračila i svojim atraktivnim izgledom.

PROČITAJTE: NI DEVET GODINA KASNIJE BOL NE JENJAVA! Karamela ne može da se pomiri sa tim da Ksenije više nema: POZVAO BIH JE PONEKAD, PA SE U TRENUTKU SETIM DA VIŠE NE POSTOJI!

Foto: E-stock/Milan Lučić

Beživotna tela svoje ćerke i tadašnjeg pevačicinog dečka, zatekla je Ksenijina majka Ljubica. Tragedija se dogodila u Nikšićkoj ulici, a zbog ovog tragičnog događaja zgradu u kojoj je Ksenija živela komšije su proglasili ukletom.

Foto: Pink.rs

Svake godine brojni poštovaoci pokojne Ksenije ostavljaju cveće i poruke ispred zgrade svoje omiljene pevačice, a naša ekipa je ove godine zatekla tamo neobičnu poruku i belu ružu.

Naime, devet godina nakon tragične smrti pevačice, ekipa portala Pink.rs zatekla je prizor od kog se ledi krv u žilama ispred zgrade u kojoj je pevačica živela i u kojoj je ubijena. Na ulazu smo primetili belu ružu, koju je ostavio nepoznati muškarac uz veoma emotivnu poruku iz koje se može zaključiti da mu je Ksenija veoma značila.

Foto: Pink.rs

Nikada te neću zaboraviti... Gde god da si... Tvoj - piše na ceduljici koju smo zatekli pored bele ruže.

Foto: Pink.rs

Takođe, komšije su nam rekle da i dalje ne mogu da se oporave od tragedije koja se dogodila mladoj pevačici u njihovoj zgradi, kao i da je stan u kom je Ksenija ubijena prodat stranim državljanima.

Foto: Pink.rs

Šta smo zatekli na licu mesta u Nikšićkoj, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Podsetimo, Ksenija Pajčin karijeru je započela kao igračica po domaćim klubovima, posle čega je završila u grupi "Dak". Nakon što je otišla iz ovog sastava, Ksenija je započela solo karijeru i važila je za jednu od najseksipilnijih osoba na našoj javnoj sceni.

Pink.rs

#Ksenija Pajčin

'