AKTUELNO

Sve je šljaštilo!

Ove večeri u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars" peta po redu nastupila je Katarina Radulović. Ona je pevala miks pesama Kamile Kabeljo i Kardi Bi, a na sceni je napravila pravi haos.

Foto: TvPink Printscreen

Od Katarine smo navikli na scenski spektakl, ali ovog puta žiri nije bio previše zadovoljan te je ona dobila četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala utisak da je trajalo sedam minuta. Jako je ambiciozno ovo zamišljeno, morate da nam držite pažnju, ali ne u vidu konfeta i to. To ti je oštetilo malo pevanje. Ovo su pesme koje traže ritam u tebi. Ti imaš drugih kvaliteta gde si jača, a ritam nije najjači kod tebe. Jeste mi držalo pažnju, ali ne kvalitetom već zato što ste sve i svašta napucali ovde, a to je odvuklo pažnju od tebe - rekla je Nataša koja nije dala svoj glas Katarini.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka čast za trud što se tiče svega ovoga, nije lako, verujem. Ali ono na šta bih ti skrenula pažnju, svideo mi se ovaj miks, ali nije mi se svidelo ono što si stavila na početku. U jednom trenutku si ispala iz ritma, verovatno zbog nastupa. Svaka čast za trud - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'