AKTUELNO

Nesvakidašnje izdanje!

Pretposlednji nastup u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - All Stars" imala je Ivana Dimkovski. Kako je u ovom krugu tema "aktuelni hitovi u proteklih pet godina", Ivana je odlučila da se predstavi duetom Arijane Grande i Niki Minaž "Side to side".

Foto: TvPink Printscreen

Iako su Leontina i Goca napravile grešku pa se zajedno spustile, na kraju je Ivana dobila četiri glasa žirija. Ono u čemu su se svi složili jeste da je Ivana večeras imala sjajan stajling, a kakve komentare je dobila pročitajte u nastavku.

Foto: TvPink Printscreen

Arijana Grande je jedna od najboljih pevačica te nove generacije i to ne slučajno. Ona peva, sabija. Svi njeni ukrasi su toliko sitni i tačni da to boli. Ti si najbolja bila u rep delu. Tu si bila top. Mnogo falš nota si imala. A pritom se čuje da si u strahu - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pohvale za tvoj stajling, jako mi se sviđa, lepe boje u skladu sa tvojim godinama. Sviđa mi se, potrefila si taj neki manir kako ona peva i izgovara neke reči, čak si i Niki skinula. Bio je preveliki zalogaj - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivanin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice - All Stars

'