AKTUELNO

Ognjen Amidžić će i ovog utorka u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostiti aktuelne ličnosti sa domaće javne scene.

U ovonedeljnoj emisiji, Ognjen je okupio žiri novih "Pinkovih zvezda" - Srđana Žiku Todorovića, Dušicu Jakovljević, Kristinu Kiju Kockar, Damira Handanovića i Slobu Radanovića.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

"Pinkove zvezde" od ove sezone objedinjuju sve talente, a budući da je već snimljeno nekoliko epizoda, žiri će u emisiji "Amidži šou" otkriti kakva atmosfera vlada među njima na snimanjima, da li su se već neki kandidati izdvojili i koji su ih to talenti ostavili bez reči.

Gostovanje Srđana Žike Todorovića u emisiji "Amidži šou" biće njegovo prvo televizijsko pojavljivanje nakon teškog periodu u privatnom životu. Srđan se vratio poslovnim obavezama, a kako mu se ocenjivanje talentovanih ljudi dopalo, nije se dvoumio kada je dobio poziv da bude član žirija u "Pinkovim zvezdama". Kako mu se dopadaju dosadašnji kandidati, ali i koji su mu planovi kada je reč o karijeri, saznaćete ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Posle dužeg vremena, u emisiji će zajedno gostovati bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović koji zbog snimanja "Pinkovih zvezda" provode mnogo više vremena zajedno. Da li su jedno drugom podrška na snimanjima, kakav je sada njihov odnos, da li su se strasti smirile posle gotovo godinu dana od završetka prve sezone "Zadruge", ispričaće u emisiji Kija i Sloba.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dušica je tokom višegodišnje karijere stekla simpatije publike, te ne čudi što su sa oduševljenjem dočekali to što će u ovoj sezoni biti član žirija "Pinkovih zvezda". Ona je već radila na ovom projektu, kao voditeljka iz bekstejdža, a u novoj sezoni se zahvaljujući svom bogatom iskustvu našla u ulozi žirija. Da li i posle dvadest godina duge karijere ima tremu, kako se snašla u žiriranju i da li je stroga, otkriće u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nekadašnji muzički urednik TV Pink, a sadašnji direktor CEBEF-a, Damir Handanović već ima iskustva sa žiriranjem, tako da se odlično snašao i u "Pinkovim zvezdama". Kakvi su njegovi utisci i koliko je strog u komentarisanju takmičara, ispričaće u ovonedeljnoj emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Očekuje vas i zanimljivi izazovi, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak 19. marta uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Damir Handanović

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

#Sloba Radanović

'