AKTUELNO

Voditeljka je otkrila šta misli o Danici, Ani, Žiki i Rasti.

Ana Mihajlovski, koja se našla ulozi voditeljke najpopularnijeg šoua za talente, "Ja imam talenat", priznaje da joj godi da bude deo takvog formata.

- Nedostajala mi je televizija i nedostajalo mi je da radim nešto što će me ovoliko relaksirati, opuštati i uveseljavati. Zabavno je, stavrno je zabavno, osim ovoga gde pokušavaju da me ubiju, da me pošalju na led, na sankanje sa ski staze i šta ti ja znam već - rekla je Ana za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

Iako se šou već nekoliko nedelja emituje na televiziji Pink, ona nijednu epizodu do sada nije pogledala.

- Ne gledam nijednu svoju emisiju. Oduvek je tako, imam neki transfer blama, možda s razlogom - priznala je lepa voditeljka.

Foto: YouTube screenshot

Ana je pred Premijernim kamerama prokomentarisala i žiri šoua "Ja imam talenat".

- Svi su potpuno različiti. Žikom sam fascinirana od malih nogu, Danica je stub tog žirija, a Rasta me je iznenadio. Ja ne slušam tu vrstu muzike. Ono što znam jeste da je veoma elokventan, veoma muzički obrazovan, daje konstruktivne predloge, a Ana Nikolić je car, nju obožavam - bila je otvorena Mihajlovski.

Ceo intervju s njom pogledajte u novoj epizodi "Premijere" na zvaničnom kanalu na Jutjubu ili u repiznim terminima sutra u 11 i 15 časova.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Premijera

#Stefan Đurić Rasta

#emisija

#Žika Todorović

'