AKTUELNO

Pevačica ne može da veruje šta ju je snašlo!

Radu Manojlović i Harisa Berkovića zadesili su novi problemi. Sve je počelo nakon što se mladi pevač fotografisao sa jednom obožavateljkom na nastupu u Bosni i ne sluteći kakve će to posledice imati.

Foto: Instagram

- Devojka je preterala sve mere i granice! Svima se hvali kako je Haris njen, pokazuje svima njihovu zajedničku sliku! Kaže da će Rada biti mrtva! Poručila joj je da će joj neko prerezati grkljan! Mala nije normalna, uzela je Radine slike i bode ih šilom i šrafcigerom! Njeni prijatelji su upozorili i njene roditelje da moraju hitno da reaguju jer je zrela za psihijatrijsko posmatranje, ali oni se prave ludi - započeo je priču izvor blizak porodici bogatašice iz Bosne.

- Najgore je od svega što ne postoje elementi da se ona eventualno prijavi policiji! Oni bi to okarakterisali kao dečje gluposti, ali verujte da nije baš tako bezazleno! Zamislite kako je Radi kada čuje da će neko da je ubije! I Haris je zabrinut, ali ruke su mu vezane! Ako bilo šta pokuša, mala je namazana, možda i njemu natovari neki napad na vrat, a i sami znate kako sve to danas funkcioniše! U celoj priči mi nisu jasni njeni roditelji! Videli su i sami te Radine izbušene slike, a prave se blesavi! Baš ih je briga, valjda ih je sramota da im neko ćerku proglasi ludačom, ali bolje i to, nego da neko strada! Ne znam šta će Rada da preduzme, ali da sam ja na njenom mestu, ne bih sve ovo uzimala zdravo za gotovo. Haris je okej, ispoštuje sve fanove, a to mu se posle obije o glavu. Nadam se da će se sve to završiti na tim glupim pretnjama, ali svakako upozoravam Radu da se čuva, posebno ako dolazi u Bosnu da nastupa! Ta mala je već svima rekla kako je Rada nebitna, da je Haris njen, da će se udati za njega, a da će Rada nestati... Ma strašno šta je klinka umislila -  zaključila je priču devojka koja je, takođe, iz Bosne, te je veoma dobro upućena u celu situaciju.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'