AKTUELNO

Izneo svoje iskreno mišljenje!

Svi ljubitelji rijalitija ''Zadruge'' i fanovi mlade blogerke Lune Đogani znaju koliku težinu za nju ima pesma ''Samo se noćas pojavi''. Ona je nekoliko puta izjavila da je to pesma koja opisuje njenu ljubav i vezu sa, sada već bivšim dečkom, Slobom Radanovićem. Tokom trajanja prve sezone pomenutog rijalitija ona je sva vesela slušala pesmu kada je Veliki šef pusti ili izvođači na žurki pevaju. Ipak, kada je njenoj vezi sa pevačem došao kraj, njoj je svako slušanje ove pesme vraćalo lepe uspomene, a neretko je znala i suzu da pusti.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač Magla benda Vladan Savić je, na pitanje da li smatra Lunu zaslužnom za uspeh pesme ''Samo se noćaš pojavi'', odgovorio sledeće:

Ne možeš ni ti, ni ja da znamo da li je ona zaslužna za uspeh. Definitivno jeste doprinela, sad da li zbog toga još uvek traje, ne znam. Njoj se svidela pesma jer je dobra – rekao je Vladan, a onda je nastavio da priča o žurki u Zadruzi 1 kada je upoznao Lunu:
Gde god sednem svi gledaju Pink i Zadrugu. Luna i ja se ne poznajemo, mi smo se pozdravili kao da se znamo 100 godina, inače se ne poznajemo, ali Luna je definitivno doprinela našem hitu – odgovorio je na pitanje šta misli o Luni Đogani koja je opčinjena njihovom pesmom ''Samo se noćas pojavi''.

Foto: Pink.rs

Nismo propustili priliku da čujemo njegovo mišljenje o njenom bivšem dečku i Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću. Vladan je imao samo reči hvale za njega:

Fin momak, to je sve što mogu da kažem, kulturan, vaspitan i dobar pevač – kratko je dao mišljenje Vladan o svom o kolegi.

Autor: I. Radulović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Vladan Savić

'