AKTUELNO

Aktuelne vesti iz života poznatih i zanimljivi gosti očekuju vas u "Premijera-Vikend specijalu" ove nedelje tačno u 14 časova na TV Pink!

Željko Mitrović, vlasnik i glavni i odgovorni urednik najgledanije komercijalne televizije, TV Pink, predstavio je prvu fazu implementacije novih programskih sadržaja i redizajn televizije. Iako je veoma komplikovano napraviti programski koncept koji bi objedinio i veliki broj gledalaca i raznovrsan sadržaj, Željko Mitrović je odlučan i istrajan u nameri da dostigne ovaj cilj. Prema njegovim rečima, implementacija novih sadržaja odvijaće se u nekoliko faza, a prva počinje već u drugoj polovini marta.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je Željko Mitrović rekao o tri nova projekta koja počinju da se emituju u nedelju 24. marta - "Ko je na vrhu?", "Hit Tvit" i "Pinkove zvezde" - ali i o celokupnom redizajnu televizije, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku, "Premijera-Vikend specijal" prati i sve aktuelne događaje iz života poznatih. Priča koja je potresla javnost je smrt majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše. Pop zvezda je i dalje neutešna zbog velikog gubitka, a sve detalje saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Na dvadesetu godišnjicu bombardovanja Srbije, u bioskope stiže film "Balkanska međa", akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. godine, kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini. Zahvaljujući producentskoj kući "Arhangel studios", na čijem se čelu nalaze glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ruski autorski tim predvođen rediteljem Andrejem Volginom, snimao je većinu scena na autentičnim lokacijama u Srbiji, a glavne uloga tumače neki od najpoznatijih domaćih glumaca - Milena Radulović, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Srećković Kubura, Srđan Žika Todorovića, ali i Emir Kusturica koji se pojavljuje kao specijalni gost.

Foto: TvPink Printscreen

Sve o beogradskoj premijeri "Balkanske međe" i ovoj ratnoj priči u holivudskoj produkciji, gledaćette u ovonedeljnom "Premijera-Vikend specijalu".

Nakon što je doživela tešku saobraćajnu nesreću, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" Dea Đurđević se oporavlja, a nove vesti donosi upravo njen kolega i prijatelj Predrag Sarapa. Kako protiče Dein oporavak, Sarapa otkriva upravo u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

Koja poznata ličnost plaća mesečni najam u iznosu od 30.000 dolara, šta povezuje "Zadrugu" i knjižare, i još mnogo zanimljivih priloga i priča znači samo da je pred vama jedno potpuno drugačije nedeljno popodne.

Foto: TvPink Printscreen

Više gostiju i više priča očekuje vas u novom izadnju najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 24. marta od 14 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

'