AKTUELNO

Pevačica otkrila kako je zadovoljna duetom sa Aličkovićem, a onda i otkrila kako je suprug savetuje.

Jovana Pajić i pevač Lapsus Benda Emir Aličković snimili su duet koji je veoma brzo zaživeo među mlađom populacijom, a prema njihovim rečima kritike su veoma pozitivne i to je ono što ih veoma raduje.

Zadovoljni smo zaista. Pregledi govore više od reči. Komentari, pohvale konstantno pristižu i to nam mnogo znači. Nama je i cilj da se to ljudima dopadne i to nas ispunjava - prokomentarisala je Jovana, sa kojom je bio saglasan i Emir.

Foto: Pink.rs

Ono što je veoma zanimljivo jeste da je i prethodna numera koju je Jovana snimila bila duetska pesma sa Peđom Medenicom. Pevačicu smo upitali kako na to reaguje njen suprug Aleksandar Cvetković Sale, s obzirom na to da su pesme koje je izbacivala mahom bili dueti.

Katastrofa reaguje. Vidiš modrice - rekla je Jovana kroz smeh.
Vidš da je tuče - dodao je kroz smeh Emir.

Foto: Pink.rs

Reaguje normalno kao i svaki normalan muškarac, moja sreća i je i njegova sreća. Naravno i da me posavetuje, kao i ja njega, ali volimo samostalno da donesemo odluku. Volim da čujem njegovo, kao i on moje mišljenje. Bezuslovno se podržavamo i trajemo osam godina kao bračni par i mislim da su te bolesne reči, u smislu tih nepotrebnih zamerki potpuno besmislene i da smo to prevazišli. Mi se lepo slažemo i mogu da budem srećna zbog toga - rekla je Jovana.

Foto: Pink.rs

Jovana je istakla da ima maksimalnu podršku svog supruga i da redovno savetuju jedno drugo, ali na kraju donesu samostalno odluku.

Pročitajte još: ILDA SATIMA SEDI I PLAČE: Naslednica Šabana Šaulića ne izlazi iz kuće! Evo koju VAŽNU ODLUKU je doneo njen brat Mihajlo! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati njihov zajednički intervju.

D. B.

#Emir Aličković

#Jovana Pajić

'